ILVE Professional Plus Hi-Tech

De ILVE Professional Plus Hi-Tech is een modern fornuis, handgemaakt in Italië.
Het fornuis heeft een unieke uitstraling met traditionele knoppen en klassieke grepen, gekenmerkt door kwaliteit, design en stijl. De ruime multifunctionele “easy clean”emaille oven, met een accurate temperatuurcontrole van 30 tot 300 ℃, zorgen ervoor dat u gecontroleerd en met plezier kunt koken.

 

 

 

 

 

 

Modern Design

Solide, sterk, bestand tegen tijd en intens dagelijks gebruik. De Hi-Tech uitvoering wordt gekenmerkt door een strakke afwerking met stijlvolle ronde knoppen. Om thuis als een echte chef-kok te kunnen koken, moet u kunnen vertrouwen op een kookpakket met buitengewone prestaties: stalen kern, gietijzeren pandragers of een inductie kookplaat en ovens met accurate electronische temperatuurcontrole van 30 tot 300 graden.

 

 

Als koken uw passie is

Configureerbare kookplaat, multifunctionele oven(s), veilige koele ovendeuren voorzien van soft-closing systeem. Strakke ronde knoppen en de keuze uit 4 kleuren passend bij uw stijl. De Hi-Tech kenmerkt zich door topkwaliteit: AISI 304 roestvrij staal, emaille, gietijzer, messing, koper en is verkrijgbaar in inductie.
De ILVE Professional Plus Hi-Tech is voorzien van de nieuwste technieken.

 

 

 

 

 

 

Krachtige kookzones

De gasbranders zijn speciaal ontwikkeld voor ILVE, de massieve koperen branders zijn behandeld met ILVE’s gepatenteerde Nano-technologie.
Dit geeft de branders een matzwarte uitstraling en zijn ze eenvoudig schoon te houden. Door een speciaal ontwikkelde techniek wordt de pan snel, nauwkeurig en gecontroleerd verwarmd.  De inductie kookplaat van ILVE beschikt over ruime zones met op elke zone een powerboost functie.

 

 

 

 

 

 

Zacht sluitende ovendeuren

De ovendeuren zijn voorzien van een soft-closing systeem voor zacht en gecontroleerd sluitende deuren. De ovens bereiken hoge temperaturen tot wel 320 ℃ maar door driedubbel glas zijn de deuren altijd koel en veilig in gebruik. Door de electronische temperatuurcontrole stelt u moeiteloos de juiste temperatuur in. 

 

 

 

 

 

 

Grote Easy Clean Emaille Ovens

De ruime ovens zijn eenvoudig in gebruik, zodat u op een ontspannen manier uw gerechten kunt bereiden. Door de electronische temperatuurcontrole stelt u moeiteloos de juiste temperatuur in. Als koken uw passie is dan bieden deze ovens alles wat u wenst.

 

 

 

 

 

 

Kleur & Breedte

De Hi-Tech serie is verkrijgbaar in 4 standaard kleuren. Of kies voor een RAL kleur.
Verkrijgbaar in 60 – 90 – 100 – 120 of 150 cm breed!

Wit

RVS

Mat Zwart

Glanzend Zwart

Bezoek onze showroom
in Barendrecht