FORNO 400º Pizza Oven

De ILVE Pizza Oven, FORNO 400, is een inbouwoven met ongekende kwaliteiten en kan tot maar liefst 400° C ingesteld worden.

Dit is de 400°Pizza oven

In 2 minuten is uw pizza perfect gaar, knapperig en smakelijk, zoals bij de traditionele pizzeria. Deze prestatie wordt bereikt dankzij de speciale vorm van de binnenmoffel die deflectors en luchttransporteurs gebruikt die zowel boven als onder de pizza zijn geconcentreerd. De constructieve componenten van de machine dragen bij tot dit resultaat en maken het bestand tegen hoge temperaturen.

Dubbele isolatie

Geleverd extra zware isolatiepanelen. Vermindert het verbruik en beschermt de oven tegen de hitte van de oven zelf.

Onderste deflector

De combinatie van de twee deflectors verkleint aanzienlijk de ovenruimte. In het bijzonder, is de onderste deflector gevormd om het pizzarek in te plaatsen, zodat de warmte van onderaf wordt aangevoerd voor uniform koken.

4-voudige glazen koude deur

Alle ovens zijn uitgerust met koude deuren (EN 60335) met 4 uitneembare glaspanelen. Dit zorgt voor een betere thermische isolatie en een lager energieverbruik. De scharnieren hebben een tussenliggende mechanische stop en maken het ook mogelijk de deur van de ovenbody te tillen, voor grondigere reiniging.

“De demper is volledig van staal gemaakt
om te zorgen dat dit onmisbare accessoire
een lange levensduur heeft”

Top deflector

De deflector verkleint de ovenruimte, waardoor de intensiteit van de warmte wordt verhoogd.

Vortexeffect

De circulatie van lucht in de kookkamer wordt verbeterd door de vorm van de deflectors, die wervelingen creëren om de warmte gelijkmatiger te verdelen.

“De tangentiële ventilatoren creëren een kussen van lucht rond de oven, waardoor de unit en de bedieningselementen koel blijven”

Live with Ilve

Bezoek onze ruime
showroom in Barendrecht

KLIK HIER